Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. 10. 2020

Tátohovadiny XI. 2020 - Stříbrný rybník

XI. Tátohovadiny 5.-9.8.2020 Stříbrný rybník
 
Už ve středu, po třídenním vydatném dešti, jen co oschly kaluže, naložili jsme kola do jednoho vleku a vyrazili do nedalekého Hradce Králové.
Před bránou kempu, nás na recepci přivítalo vysmáté sluníčko, které nám vydrželo svítit celý náš pobyt. Vytáhnout židličky, narazit suda, zapálit louče, vyrazit na beach volejbal i lov a naše Tátohovadiny mohou začít !
 
Hned po snídani v 11.00 hod, jsme osedlali naše kola a vydali se na výlet poznávat okolí. Návštěva nejmenších v lanovém centru, prohlídka rozhledny Milíř ve Vysoké nad Labem, ale pouze zespodu, protože otvírací doba byla až od 15.00 hod. Po opravení píchlého Filipova kola, jsme se jeli v tom vedru vykoupat na rybník Biřička, kde jsme se občerstvili, vyřádili ve vodě, vysportovali na hřišti i vyrelaxovali.
 
V pátek bylo zase horko, tak jsme se jeli vykoupat na malý, zato nádherně čistý Bělečský písník s krásnou písečnou pláží. Skákání, cákání, plavání, potápění se, kohoutí zápasy ve vodě, super koupačka. Potom honem frrrrr na oběd do Svinar, do Hostince U Pírků, kde jsme si parádně pochutnali a ještě si nášupem přidali vynikající meruňkové knedlíky !!!
 
Vedro, vedro, vedro - dnes byla volná zábava u vody v kempu, kde se kluci vyřádili na skákacím hradu na vodě, padlbordech a duších. Zlatým hřebem dne, byl opět vydatný oběd u Pírků, kde zábava jenom gradovala a nevázla až do večera.
 
V neděli hic k padnutí, tak jsme sebou bouchli na pláž, kde jsme vydrželi, až do odjezdu domů.
 

 SUPR - SUPER - SUPE 

 

Náhledy fotografií ze složky Tátohovadiny XI. 2020 - Stříbrný rybník

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář